Räk och kräftstjärtsallad

Serverar: 3 portioner

Krämig och god, ändå inte fet. Med gott rostat bröd blir det en lätt och fin måltid

Ingredienser

  • 500 g frysta räkor eller 200 gr skalade
  • 150 g skalade kräftstjärtar
  • 200 g sockerärtor
  • 1 grönsalladshuvud
  • Sås
  • 2 dl mini- eller lätt créme fraiche
  • 1 tsk pressad citron
  • 1 tsk rivet citronskal
  • ½ tsk strösocker
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ dl hackad dill
  • 1 krm salt
  • ½ krm peppar
  • Instruktioner

    Tina och skala räkor, tina kräftstjärtar och ärtor Skölj och torka salladen och finstrimla den. Blanda såsen, smaka av och blanda den med räkor, kräftstjärtar och ärter.. Lägg upp den krämiga räkblandningen tillsammans med grönsalladen på ett stort fat

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben