Räkfyllda citroner

Serverar: 4 portioner

En festlig förrätt som blir till ett vackert blickfång.

Ingredienser

  • 4 citroner
  • 500 g oskalade räkor
  • 2 msk rödlök
  • 1 msk hackat citronkött
  • 4 msk crème fraiche
  • 1 burk stenbitsrom
  • 2 krm citronpeppar
  • Salladsblad
  • Småbitar av hackad rödlök
  • Dill
  • Instruktioner

    Skär av ett lock längst upp på citronerna. Gröp ur allt citronkött och jämna till botten så att den kan stå. Blanda samman citronkött, räkor, lök, crème fraiche, hälften av rommen, salt och peppar. Fyll citronerna med röran och garnera med dill, sallad, lök och resten av rommen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben