Räkgratäng med tonfisk

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 45 minuter

Supergod bjudrätt , lätt att göra. Allt som behövs är en sallad till. ev. vitt bröd.

Ingredienser

  • 500-600 g räkor (skalade)
  • 1 brk tonfisk (200 g )
  • 1 brk gröna ärtor (200 g )
  • 1 brk champinjoner ( 200 g )
  • 3 dl kokt ris
  • 3 dl grädde
  • 3 dl majonnäs
  • 1 dl ketchup
  • Instruktioner

    Blanda kokt ris med tonfisk, ärtor och champinjoner. Lägg risblandningen i en form. Lägg över räkor . Vispa grädden lite tjock som sedan blandas med majonnäs och ketchup. Häll över räkor och gratinera ca 20 min i ugn 200 grader. Servera med sallad och ev vitt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben