Räkmacka

Serverar: 1 portioner

Tid: 5 minuter

En klassisk macka från Västkusten

Ingredienser

  • ½ st hönökaka
  • 1 kokt ägg
  • 1 stort sallatsblad
  • 2 dl räkor
  • Lite skivad gurka
  • Majonnäs
  • Citron
  • Instruktioner

    1. Bred hönökakan med ett tunt lager majonäs och lägg på gurkskivor.
    2. Skiva ägget i en äggskärare och lägg dessa ovanpå.
    3. Lägg på sallatsbladet och lägg sedan en stor klick majonnäs ovanpå.
    4. Lägg på räkorna och pressa citron över mackan.

    Liknande recept

    5
    40 min
    2-4
    1

    Kommentarer (1)

    emilia2007 24 januari 2011

    Gott!!!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben