Räkor med ägg och pepparrot

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 2 dl räkor, stora, skalade
  • 1 kokt ägg, medium
  • 2 msk gräslök, fint skuren
  • ½ dl majonnäs, och givetvis hemgjord
  • ½ dl crème fraiche
  • 1 msk fint riven pepparrot
  • 1 tsk citronsaft
  • salt
  • peppar från kvarn
  • Instruktioner

    Blanda samman räkor med majonnäs och crème fraiche. Hacka ägget grovt och blanda samman. Tillsätt pepparrot, citron och gräslök, smaka av med salt och peppar. Serveras med fördel på grovt bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben