Räkpaj med pepparot

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 45 minuter

Underbart god till lättare måltid, eller vickning

Ingredienser

  • 1 kg räkor, oskalade
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl grädde, välj sort själv
  • 1 knippa klippt dill
  • 3 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • 1-2 msk pepparrot, färsk eller i tub
  • Riven ost ca 1 1/2 dl
  • Pajdeg
  • 125 g smör
  • 3 dl mjöl
  • 3 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Blanda degen, tryck ut i en pajform, förgrädda i 200 ca 10 - 12 minuter
    2. rensa räkor klipp dillen rör ihop grädde kryddor creme frech och dillen
    3. fördela räkorna i pajskalet häll över smeten, fördela osten över grädda i 175 grader ca 30 - 40 minuter
    4. jag ska äta den ikväll själv
    5. hoppas att ni tycker den är lika god, som jag tycker
    6. kram Lillaloppan

    Liknande recept

    45 min
    6
    2

    Kommentarer (1)

    Ninnz 7 mars 2008

    ska äggen röras tillsammans med grädde kryddor creme fraiche och dillen

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben