Räkpasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En snabb lite lyxigare vardagsrätt. Använder du skalade räkor tar det bara den tid det tar att koka pastan

Ingredienser

  • 300 g skalade räkor
  • 1 röd paprika
  • 200 g sockerärtor
  • 1 burk Crème fraiche paprika chili
  • 2 vitlöksklyftor
  • Salt
  • Peppar
  • Chilipulver
  • Instruktioner

    1. Hacka paprika, dela sockerärtorna. Fräs hastigt i en varm stekpanna i lite smör. Pressa i vitlöksklyftorna och slå på Crème fraiche.
    2. Rör i räkorna och smaka av. Såsen får inte koka efter att räkorna tillsatts, då blir dom sega.
    3. Servera med kokt färsk pasta och en tomatsallad

    Liknande recept

    4
    30 min
    2
    1

    Kommentarer (1)

    Gottetrollet 5 november 2008

    Det här var en snabb, bra rätt.. Lite för stark tyckte jag, men det är ju en smaksak. Jag är en sån som inte gillar för stark smak . Den passade perfekt att slänga ihop efter jobbet när man är hungrig och vill ha något gott snabbt. En grönsallad hade jag till och det var perfekt.

    Relaterade Artiklar

    Thailändsk matlagning är en ren njutning
    Thailands fantastiska matlagningskultur har förändrats oerhört lite ge...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben