Räksås
Serverar:
4 portioner
Jättegod sås. Passar t.o.m. till potatissallad och paj.
Ingredienser
1 ägg
500 g räkor med skal
2 dl gräddfil
1 msk senap
3 msk finhackad dill
2 msk finhackad gräslök
Instruktioner
Hårdkoka ägget. Kyl det i kallt vatten. Skala och finhacka ägget. Skala och skär räkorna i mindre bitar. Bland samman alla ingredienserna till såsen.
Går att förbereda, men förvara då svalt till serveringstillfället.
Liknande recept
Orientalisk räksås
5
3-4
2
Mexikansk räksås till pasta
15 min
4
Räksås till lax
5
10 min
4
2
Pasta med enkel räksås
25 min
1
Laxfilé med räksås
4
Hälleflundra med knaprigt täcke, nässelrisotto, räksås
3
4
Varm Laxmousse med räksås
1 h
8-10
Fiskfilé med räksås, champinjoner och sparris
4
Fredagspasta med lax- och räksås
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!