Räksmörgås serverad med gräslök, majonnäs och sallad

Serverar: 1-2 portioner

Räksmörgås serverad med gräslök, majonäs och sallad

Ingredienser

  • 2 vita brödskivor
  • Ca: 1 msk majonäs, valfri fetthalt
  • Svartpeppar
  • 50– 00 g rensade räkor
  • ½ dl klippt gräslök
  • salladsblad, gärna babyspenat
  • Tillbehör
  • Råriven morot
  • Kålrot
  • Färsk rödbeta
  • Instruktioner

    Rosta brödskivorna. Fördela majonnäsen. Peppra. Toppa med räkorna, gräslöken och salladsbladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    thomasnyberg 20 mars 2010

    Lite, ytterst finhackad, rödlök gör underverk på ALLA räkmackor!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben