Räksmörgås

Serverar: 4 portioner

Som en riktig räksmörgås ska vara.

Ingredienser

  • 4 tekakor
  • Lite smör
  • Salladsblad
  • Ev 2 ägg
  • 4 hg färska räkor
  • Pressad citron
  • 0,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl grädde
  • Dill
  • Gurkskivor
  • Citronskivor
  • Instruktioner

    1. Hårdkoka äggen och skala räkorna. Smöra brödet lite lätt Lägg på salladsblad och skivor av kokt ägg. Täck med räkorna Pressa över lite citronsaft Blanda majonnäs, grädde och några droppar citron. Spritsa eller klicka ut majonnäsblandningen. Garnera med dill, gurk- och citronskivor
    2. Tips! Använder du formfranska så rosta gärna brödet.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mumsan 23 november 2008

    Jättegod klassiker! Tips, använd citronmajonnäs.

    The_mama97mia 5 mars 2011

    Toppengod klassiker!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben