Ägg- och räksmörgås

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Går fort att göra när man är sugen på något gott. MåBraPoäng/port.7,1 Kcal/port 399

Ingredienser

  • 2 skivor fullkornsbröd à 35 g
  • Några salladsblad
  • 200 g skalade räkor
  • Ågg- och avokadokräm
  • 2 hårdkokta finhackade ägg
  • 1 mosad avokado
  • Salt
  • Peppar
  • Garnera med
  • Citronskivor
  • Dillvippor
  • Servera med
  • Sallad
  • Cocktailtomater
  • Paprika
  • Instruktioner

    1. Blanda ägghacket med avokado, smaka av med kryddor.
    2. Lägg salladen på brödskivorna. Bred på avokado/ägg och toppa med räkorna.
    3. Servera med sallad, cocktailtomater och paprika.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Sten Karlsson 28 januari 2022

    Receptens tex är för svag och gråtonad, är därför svår att läsa på utskrivna recept. Det ser snyggt ut på skärmen men syns knappt på papper. Rättelse.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben