Räksmörgås

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Ett enkelt ihopplock som vi brukar äta på fredagkväll med ett glas vitt till.

Ingredienser

  • Rostbröd
  • Skalade räkor i önskad mängd
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 dl majonäs
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2-3 stänk tabasco
  • 1 krm paprikapulver
  • 1 burk röd stenbitsrom
  • Salt
  • Peppar
  • 1 tsk socker
  • 2-3 msk hackad dill
  • 3 mellankokade ägg
  • Instruktioner

    Rosta bröd och smöra. Lägg på skivade ägg. Klicka på ovanstående röra och toppa med de skalade räkorna. Servera med citronskiva, skivad gurka och ett vitt vin eller en kopp thé.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tigerpersson 11 juli 2010

    Supergod romsås/röra! Min blev av någon anledning ganska lös, kanske beror på vilken rom man använder? Passar utmärkt till lax också, prova.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben