Raggmunkar
Serverar:
4 portioner
Tid:
35 minuter
God kvällsmat!
Ingredienser
8 st potatisar
1 st ägg
5 dl mjölk
1 tsk salt
2 dl vetemjöl
½ dl Fibrex
Instruktioner
Vispa samman mjölk, ägg och mjöl. Tillsätt Fibrex och salt.
Skala potatisen och riv ner i smeten. Stek i matfett som tunna pannkakor.
Servera lingonsylt eller äppelmos och stekt fläsk eller bacon till raggmunkarna och en fräsch sallad eller prova med skal- djursröra till.
Liknande recept
Raggmunk med renstek och mozzarella
4
Raggmunk i våffeljärn
4.5
2
3
Kenta's raggmunkar!
45 min
4
Raggmunk med stekt fläsk och lingon
4.4
4
7
Raggmunkar och fläsk
4.5
40 min
4
14
Raggmunk
4.6
4
2
Mammas raggmunk i långpanna
4.6
4
10
Raggmunk
2.8
8
2
Rotsaksbiffar - LCHF
3-4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!