Ragnhilds pastasallad

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Krämig och lite syrligt god pastasallad, utmärkt som utflyktsmat! Portionsberäkningen är lite besvärlig, men räkna cirka 1 kg sallad till 3 personer.

Ingredienser

  • 2,5 l kokt pasta
  • 850 g kassler
  • 8 tomater
  • 15 soltorkade tomater i olja
  • 3 äpplen
  • 1 dl gräslök
  • 400 g räkor
  • Gurka
  • Salladsgrönsaker
  • Dressing
  • 7 dl crème fraiche
  • 5 dl gräddfil
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär kassler, tomater, äpplen, gräslök, gurka och grönsaker i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienser till salladen. Rör ihop dressingen och smaka av. Vänd ner dressingen i salladen och dekorera gärna med persilja.
    2. Servera med bröd, smör och ost.

    Liknande recept

    1.5
    30 min
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben