Raw chokladmousse

Serverar: 2 portioner

Vilken oväntad grön ingrediens finns i den här sammetslena moussen? Dina gäster kommer aldrig att gissa rätt!

Ingredienser

  • 1 msk kokosolja
  • 1 avokado
  • 1 tsk vatten
  • 2 rågade msk rått kakaopulver
  • 2 msk agavesirap eller honung
  • Servering
  • Hallon och blåbär
  • Instruktioner

    1. Smält kokosoljan i en värmetålig skål över en kastrull med hett vatten. Häll över oljan till en mixer tillsammans med avokadoköttet och vattnet och kör tills du har en slät smet.
    2. Tillsätt kakaopulvret och agavesirapen eller honungen och kör igen, tills det är helt slätt. Smaka av och tillsätt lite mer agavesirap eller honung om det behövs.
    3. Häll moussen i en skål eller 2 mindre. Kyl i kylskåpet i minst 1 timme. Servera med hallon och blåbär--- delikat!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben