Raw pepparkaksbollar (glutenfria)

Serverar: 10 portioner

Tid: 15 minuter

Pepparkaksbollarna i det här receptet är riktigt enkla att göra. Mixa alla ingredienser. Rulla. Ät. Lätt som en plätt….och gott.

Ingredienser

  • 2,5 dl urkärnade dadlar (Jag använder stora medjooldadlar. Du hittar dom i fruktdisken.)
  • 2,5 dl Mandlemjöl
  • 1 dl Havregryn
  • 1,5 msk Kanel
  • 1 tsk Ingefära
  • 1/4 tsk Mald kryddnejlika
  • Ev. Kokossocker som dekoration
  • Instruktioner

    Lägga alla ingredienser i en mixer och mixa tills smeten är helt slät som en pepparkaksdeg. Rulla små bollar med händerna. Pudra över bollarna med lite kokossocker som dekoration. Förvara i burk med lock i kylskåp.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben