Regnbåge med viltsmör

Ett recept från en kompis.

Ingredienser

  • 2-3 regnbågslaxar eller rödingar, ca 800 g
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • Viltsmör
  • 50 g smör
  • 4 krossade enbär
  • ½ tsk timjan
  • 2 msk hackad gräslök
  • Instruktioner

    1. Börja med viltsmöret: Rör smöret mjukt med alla kryddor. Låt det stelna i kylskåp.
    2. Skär fisken i benfria filéer med skinnet kvar. Stek fiskfiléerna på bara en sida, med skinnsidan ner, i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
    3. Servera fisken med viltsmöret, bladspenat och kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben