Regnbåge med viltsmör
Ett recept från en kompis.
Ingredienser
2-3 regnbågslaxar eller rödingar, ca 800 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Smör
Viltsmör
50 g smör
4 krossade enbär
½ tsk timjan
2 msk hackad gräslök
Instruktioner
Börja med viltsmöret: Rör smöret mjukt med alla kryddor. Låt det stelna i kylskåp.
Skär fisken i benfria filéer med skinnet kvar. Stek fiskfiléerna på bara en sida, med skinnsidan ner, i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
Servera fisken med viltsmöret, bladspenat och kokt potatis.
Liknande recept
Ungsstekt regnbåge med äppelcider
4
1 h
4
Håkans gravlax
2
5 d
Norrländsk sashimi av röding med asiatisk dipp
5
2 d
1
Grillad fisk med kräftsatsiki
4
Grillad fisk med mangoröra och limesås
4
Helgrillad citron- & limelax
4
Kokt regnbåge med hollandaisesås
4
4
Provencalsk regnbåge
3.5
2
Regnbåge med saffranssås
30 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!