Provencalsk regnbåge

Serverar: 2 portioner

Innehåller mycket vitlök men smaken mildras i ugnen. Innehåller endast 195 kcal/port.

Ingredienser

  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 medelstora rensade portionsregnbågar à 250 g
  • 4 tomater
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • Färsk timjan
  • Färsk persilja
  • ½ citron
  • Instruktioner

    Värm ugnen till 180 grader. Lägg fiskarna på två ark aluminiumfolie. Fyll fiskarna med schalottenlök, lite timjan och persilja. Strö över resten av ingredienserna utom resterande persiljan. Vira om aluminiumfolien runt fisken så att det blir ett paket. Lägg fiskpaketen i en ugnssäker form och stek den i ugnen i ca 20-25 minuter. Servera med citronklyftor och resten av persiljan i en skål vid sidan om.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben