Grillad fisk med kräftsatsiki

Serverar: 4 portioner

Variera tsatsikin med grovhackade kräftstjärtar.

Ingredienser

  • 4 fiskfiléer med skinn t ex gös , regnbåge
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Kräfttsatsiki
  • ½ gurka
  • ½ tsk salt
  • 150 g kräftstjärtar
  • 2 dl matyoghurt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Riv gurkan grovt på hushållspaper. Strö över salt och låt dra ca 15 min. låt kräftstjärtarna rinna av och grovhacka dem. Pressa ur gurksaften, blanda gurka med kräftor, matyoghurt, vitlök och peppar. Pensla fisken med smör- & rapsolja och krydda med salt och peppar. grilla fisken 3 - 4 min på varje sida. servera fisken med kräftsatsiki och grönsallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben