Grillad fisk med ingefärssås

Serverar: 4 portioner

Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.

Ingredienser

  • 600 g vit fiskfilé, t ex hoki
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 2 färska lökar
  • 250 g cocktailtomater
  • Flingsalt
  • 2 ½ dl Kelda kall sås, Ginger & Rosemary
  • Instruktioner

    1. Pensla fiskfiléerna med smör- & rapsolja, salta och peppra.
    2. Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1½ - 2 minuter per sida.
    3. Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt.
    4. Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben