Grillad fisk med ingefärssås
Serverar:
4 portioner
Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.
Ingredienser
600 g vit fiskfilé, t ex hoki
1 msk smör- & rapsolja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 färska lökar
250 g cocktailtomater
Flingsalt
2 ½ dl Kelda kall sås, Ginger & Rosemary
Instruktioner
Pensla fiskfiléerna med smör- & rapsolja, salta och peppra.
Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1½ - 2 minuter per sida.
Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt.
Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.
Liknande recept
Grillad fisk med kräftsatsiki
4
Grillad fisk i folie
50 min
4
Grillad fisk med mangoröra och limesås
4
Grillad fisk med vinbärsrisotto
1 h
2
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!