Grillad fisk med vinbärsrisotto

Serverar: 2 portioner

Tid: 1 timme

Går också bra att använda svarta vinbär i denna rätt.

Ingredienser

  • 1 hackad schalottenlök
  • ½ msk smör
  • 1 dl arborioris
  • ½ dl vitt vin
  • 2½ dl grönsaksbuljong
  • 1 dl repade röda vinbär
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • ½ dl riven parmesanost
  • 2 bitar vit fiskfilé à 150 g
  • 1 tsk olja till pannan
  • Instruktioner

    1. Fräs löken i smör, tillsätt ris och rör om 1 minut. Häll på vinet och koka tills vinet absorberats. Koka upp buljongen och rör ner den, lite i taget under omrörning tills riset är kokt al dente. Blanda ner vinbär, persilja och parmesanost. Krydda och halstra fisken i oljad panna.
    2. Servera med: Blandad sallad

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben