Renskav med lök och svamp

Serverar: 2-3 portioner

God och snabblagad vardagsmat

Ingredienser

  • 1 stor gul lök
  • 100 g färska champinjoner
  • 500 g renskav
  • 2 - 3 dl crème fraiche
  • salt
  • svartpeppar efter smak
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 - 2 tsk soja
  • Instruktioner

    Skala, och skiva löken Skölj och skiva champinjonerna Fräs löken svagt i ca 3 minuter , tillsätt champinjonerna och fräs ytterligare ca 3 minuter. Ta upp fräset. Bryn renskavet, tillsätt lök och svampfräset, Tillsätt crème fraiche, salt och peppar, rosmarin och soja och låt det koka ca 10 minuter på medelstark värme. Servera med mandelpotatis och broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben