Renskavspanna med pressad potatis

Serverar: 2 portioner

Mmm.

Ingredienser

  • 240 g ren- eller älgskav, fryst
  • 1 msk matfett
  • 1 gul lök, skivad
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk vinbärsgelé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 dl minifraiche
  • ½ dl lingon
  • Servera med
  • Råkostsallad
  • Kokt pressad mandelpotatis
  • Gelé
  • Instruktioner

    1. Stek fryst renskav i matfett i stekpannan. Tillsätt löken och låt den fräsa med någon minut.
    2. Smaksätt med senap, vinbärsgelé, salt och svartpeppar. Tillsätt minifraiche och låt grytan koka samman 5 minuter. Smaka av och tillsätt lingon. Servera med kokt pressad potatis, råkostsallad och gelé.
    3. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben