Rhode Islandsås på Åsas mors vis...

Serverar: 6 portioner

Tid: 5 minuter

Den här såsen fick jag till salladen och buffébordet, när jag besökte min bästa vän Åsas dotters 25-årskalas. Det var mormor Mona som gjort dressingen och receptet är fenomenalt enkelt och utsökt gott.

Ingredienser

  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl grädde
  • 1 dl ketchup
  • 1 dl finhackad dill
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser. Rör om ordentligt. Finhacka dillen och häll i den i dressingen. Rör om.
    2. Sätt på plast eller lock. Ställ i kylen. Klarar sig i kylen minst en vecka med lock.
    3. Om du vill ha en tunnare eller smalare variant, rör ut med ca 1 cl kallt vatten eller efter eget tycke. God till alla slags sallader.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dolores 15 maj 2012

    Gott och mycket enkelt, en kanonsås och mycket barnvänlig (och billig)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben