Ricotta- och spenatfylld tortellini med kräftstjärtar och pesto.

Snabb och god pastarätt.

Ingredienser

  • 500 g färsk tortellini med ricotta och spenat
  • 1 röd lök
  • 75 g sockerärtor
  • 250 g färsk grön sparris
  • 150 g färska champinjoner
  • 250 g färsk broccoli
  • ½ dl pesto
  • 3 msk olivolja
  • 250 g kräftstjärtar
  • Salt
  • Peppar
  • Till servering
  • Parmesan
  • Ruccola
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning. Skiva champinjonerna och rödlöken. Skär broccolin i mindre bitar. Stek champinjonerna så vätskan försvinner, lägg i rödlöken och broccolin, stek 3-4 minuter.
    2. Koka upp vatten med lite salt, lägg i sparrisen, koka 3 min. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Skär dem i mindre bitar.
    3. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna. Salta och peppra.
    4. Lägg upp på tallrik. ringla över olivolja. Garnera med ruccola och parmesan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben