Ricotta- och spenatfylld tortellini med kräftstjärtar och pesto.
Snabb och god pastarätt.
Ingredienser
500 g färsk tortellini med ricotta och spenat
1 röd lök
75 g sockerärtor
250 g färsk grön sparris
150 g färska champinjoner
250 g färsk broccoli
½ dl pesto
3 msk olivolja
250 g kräftstjärtar
Salt
Peppar
Till servering
Parmesan
Ruccola
Instruktioner
Koka pastan enligt anvisning.
Skiva champinjonerna och rödlöken. Skär broccolin i mindre bitar. Stek champinjonerna så vätskan försvinner, lägg i rödlöken och broccolin, stek 3-4 minuter.
Koka upp vatten med lite salt, lägg i sparrisen, koka 3 min. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Skär dem i mindre bitar.
Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna. Salta och peppra.
Lägg upp på tallrik. ringla över olivolja.
Garnera med ruccola och parmesan.