Ris- och kasslergratäng
Serverar:
4 portioner
Smarrigt
Ingredienser
ris
kassler
ananas
Sås
svamp
mjölk
mjöl
margarin
soja
salt
peppar
Instruktioner
Koka ris och gör en gratängsås. Tärna kasslern och anansen. Varva ris, kassler och ananas. Häll över gratänsåsen. Gratinera i ugnen ca 200º C i 15 -20 min.
Mjölken kan ersättas med låglaktosmjölk
Liknande recept
Kasslergratäng
4.4
1 h
4
28
Seidis Kasslergratäng
30 min
4
Kasslergratäng med blomkål och broccoli
4.5
30 min
4
10
Ris- och räklåda
4.8
30 min
4-6
4
Kasslergratäng med chilisås
4.4
4
3
Ris- och korvpanna à la Lena
2-4
1
Kalasenkel kasslergratäng
4
4
1
Kasslergratäng med ananas
5
50 min
4
3
Festlig kasslergratäng
4.8
4
11
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!