Risbollar med mjuk fyllning
Serverar:
25 portioner
Vild med risbollar? Nu kan du göra dina egna favoritbollar.
Ingredienser
100 g smör
1 1/2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosflingor
2 dl vårgårdaris
1 1/2 msk kakao
Garnering
Ca 4 dl vårgårdaris
Instruktioner
Rör samman smör, florsocker, vaniljsocker och kakao. Tillsätt kokosflingor och riset och rör samman till en smet. Forma smeten till små bollar.
Doppa bollarna i riset och rulla i händerna så att riset fastnar. Sikta lite kakao över och förvara kallt.
Liknande recept
Rabarberpaj med krämig fyllning
4.4
6-8
10
Kakor med fyllning
4.3
20
3
Nyttigare piroger med olika fyllningar
4.7
16
34
Saffransbullar med god fyllning
4.4
8
SaffransRutor med fyllning
5
1 h
24
4
Kycklingfilè med fyllning
5
30 min
4
1
Kickis pannkaksrulle med fyllning av rökt lax
4
Minipizzor med olika fyllningar
5
2 h
Chokladmuffins med fyllning av mörk choklad
12
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!