Risgrynsgröt a la viktväktarna

Serverar: 6 portioner

6 portioner á 2,5p/port

Ingredienser

  • 4 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 bit hel kanelstång
  • 2 dl grötris
  • 8 dl lättmjölk
  • Instruktioner

    1. Koka upp vatten och salt.
    2. Tillsätt riset och låt det koka på svag värme tills nästan allt vatten har kokat in.
    3. Häll på mjölk och lägg i kanelstången.
    4. Låt gröten koka tills riset är mjukt i ca 35 minuter.
    5. Rör om då

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lilljeppe 14 december 2009

    Jag tyckte gröten var super god. Den som hade gett en etta i stjärna hade nog bara gjort det för att djävlas. Fick fem stjärnor av mig

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben