Risgrynsgröt

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Om du inte har mjölk hemma så är det här receptet bra! Denna gröten bränner inte fast så lätt.

Ingredienser

  • 1,5 dl risgryn
  • 9 dl vatten
  • 1,5 dl mjölkpulver
  • 2 msk smör
  • salt
  • Instruktioner

    Koka risgrynen mjuka i 8 dl vatten ca 35 min. Vispa ut mjölkpulvret i 1 dl vatten och rör ner tillsammans med smöret. Smaksätt med salt. Koka upp!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lennart_58 3 september 2009

    Väldigt god risgrynsgröt väl värd 5 poäng.

    Relaterade Artiklar

    Julbord för födoämnesallergiker
    Det finns flera olika typer av allergier och livsmedelsöverkänslighete...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben