Risgrynsgröt med hallongelé
Serverar:
6 portioner
...så god julig efterrätt :-)
Ingredienser
3 dl risgrynsgröt
2 dl vispgrädde
1 tsk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
Gelé
400 g djupfrysta hallon
4 dl utspädd hallonsaft
2 dl Dansukker Gelésocker Multi
Instruktioner
Vispa grädden fast och vänd ner i gröten. Rör i vaniljsockret.
Lägg gröten i portionsglas. Fördela hallonen ovanpå gröten.
Blanda saften och gelésockret i en kastrull och koka 30 sekunder.
Låt svalna något innan gelén hälls över hallonen. Ställ i kylskåp till serveringen.
Liknande recept
Mammas risgrynsgröt, kokt på skärbräda
5
12
7
Pannacotta med hallongelé och mörk choklad
5
4-6
3
Bästa risgrynsgröten
40 min
2-3
Risgrynsgröt
4
45 min
4
1
Risgrynsgröt med saffran
5
4
1
Risgrynsgröt i ugn
4.5
4
21
Gammaldags risgrynsgröt
4
1
Risgrynsgröt med saftsås
5
Risgrynsgröt i ugn
45 min
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!