Risgrynsgröt med hallongelé

Serverar: 6 portioner

...så god julig efterrätt :-)

Ingredienser

  • 3 dl risgrynsgröt
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker Fairtrade
  • Gelé
  • 400 g djupfrysta hallon
  • 4 dl utspädd hallonsaft
  • 2 dl Dansukker Gelésocker Multi
  • Instruktioner

    1. Vispa grädden fast och vänd ner i gröten. Rör i vaniljsockret.
    2. Lägg gröten i portionsglas. Fördela hallonen ovanpå gröten.
    3. Blanda saften och gelésockret i en kastrull och koka 30 sekunder.
    4. Låt svalna något innan gelén hälls över hallonen. Ställ i kylskåp till serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben