Viktväktarnas örtfisk

Serverar: 4 portioner

Som namnet säger ett recept från Viktväktarna 1996. Att det enkla kan vara så gott. Lätt att göra, kräver minimal arbetsinsats.

Ingredienser

  • 300 g fiskfiléer (valfri sort)
  • ½ tsk salt
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 liten finstrimlad purjolök (enl receptet 2 msk)
  • ½ tsk dragon (kan också ökas på)
  • 2 tsk margarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fiskfiléerna i en ugnssäker form. Salta. Strö över dill, persilja, purjolök och dragon. Klicka margarinet ovanpå.
    2. Täck formen med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen tills den är vit och fast, ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben