Rislåda med tonfisk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 45 minuter

Mycket god för dig som gillar tonfisk.

Ingredienser

  • 7 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 3 dl matris
  • 1 tsk curry
  • 1 burk (400g) champinjoner
  • 1 burk (200g) tonfisk
  • 1 dl majonnäs
  • 2 dl grädde
  • 2 ägg
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Koka riset 20 min. och krydda slutligen med curryn. Bred ut det i en smord eldfast form och lägg på champinjonerna och tonfisken.
    2. Blanda majonnäs, grädde och äggulor och vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda försiktigt ned dem i såsen och bred alltsammans över risblandningen.
    3. strö till sist på ost och grädda i 250 gader i 10 minuter.
    4. Serveras med en blanad grön eller vitkålssallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben