Rislåda med tonfisk
Serverar:
3-4 portioner
Tid:
45 minuter
Mycket god för dig som gillar tonfisk.
Ingredienser
7 dl vatten
1 tsk salt
3 dl matris
1 tsk curry
1 burk (400g) champinjoner
1 burk (200g) tonfisk
1 dl majonnäs
2 dl grädde
2 ägg
1 dl riven ost
Instruktioner
Koka riset 20 min. och krydda slutligen med curryn. Bred ut det i en smord eldfast form och lägg på champinjonerna och tonfisken.
Blanda majonnäs, grädde och äggulor och vispa äggvitorna till hårt skum. Blanda försiktigt ned dem i såsen och bred alltsammans över risblandningen.
strö till sist på ost och grädda i 250 gader i 10 minuter.
Serveras med en blanad grön eller vitkålssallad.
Liknande recept
smörgåstårta med tonfisk och äggröra
4.6
1 d
15-20
3
Fullkornspasta med tonfisk & citron
3.8
4
4
Smörgåstårta med tonfisk
4.5
2
Pasta al atún (tonfisk)
4.6
4
3
Smörgåstårta med tonfisk
4.7
12
3
Chipsgratäng med tonfisk
3.5
4
2
Pastasallad med spenat, tonfisk och räkor
15 min
1
Rissallad med skaldjur, tonfisk och modifierad rhode island-dressing
1
Tunnbrödsrulle med tonfisk
2.7
10 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!