Risoni sallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Snabb och god!

Ingredienser

  • Risoni till fyra personer
  • 1 dl riven parmesan
  • 1 knippe grön sparris
  • 1 dl Edamame bönor (utan skal)
  • 2 msk grön pesto
  • 4 msk olivolja
  • 1 kruka basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka risonin enligt anvisning Under tiden som den kokar riv parmesan, blanda pesto och olja, samt bryta av det torra på sparrisen och stek den i lite smör. Dela sparrisen i mindre bitar. Förväll edamame bönorna och ta ut dem ur skalet. Skölj av risonin med kallt vatten, rör i pesto och olje blandningen, rör i edamame bönorna och sparrisen samt parmesanen och riv i lite basilika. Salta peppra och toppa med basilika, servera.
    2. Passar utmärkt att servera till lite skinka eller kyckling. Går även utmärkt till en bit stekt torsk eller lax.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pastasallad
    Pastasalladen är en av våra absoluta picknickfavoriter. I sin enkelhet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben