Risonisallad med skinka och fetaost

Serverar: 4 portioner

Lätt att laga och lätt att ta med sej om vädret tillåter. Risoni är minipasta.

Ingredienser

  • 3 dl risoni
  • 150 g sockerärter
  • 200 g fetaost
  • 300 g skinka rökt i tärningar
  • 1 ask smörgåskrasse
  • 80 g spenat
  • 0,5 tsk flingsalt
  • 2 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Koka risoni enligt anvisningen.
    2. Koka upp sockerärtorna i lättsaltat vatten. Spola av dem i kallt vatten.
    3. Blanda risoni och sockerärtor med skinkan smulad fetaost, smörgåskrasse och spenat. Smaka av med salt och svartpeppar.
    4. En god dressing till finns i ett annat av mina recept och heter dressing till risonisallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    JennyV 21 juli 2008

    Låter jättegott men var är skinkan???

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben