Röd bål

Blir ca 15 glas.

Ingredienser

  • 2 dl passionsfruktslikör, (eller annan likör av röda bär)
  • 4 dl passionsfruktjuice
  • 5 dl blodapelsinjuice
  • 2 flaskor mousserande vin
  • Frysta jordgubbar
  • Blodapelsinskivor
  • Instruktioner

    Blanda likör och juice. Tillsätt frysta jordgubbar och mousserande vin precis före servering. Garnera med blodapelsinskivor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Halloween
    Äntligen är det spöktider, både för stora och små!Mattips!Tilltugg:...

    Valborgstips
    Knappt har man hämtat andan efter påsk, så är det dags för valborgs...

    Sommarbål till festen
    Vad är en sommarfest utan det fruktiga, färggranna, somriga bålet? Har...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben