Röd torsklåda

Serverar: 3 portioner

Gott och enkelt

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 1 stor purjolök
  • 1 burk creme fraiche (gärna lätt om Yoplait)
  • ca 50 g margarin
  • 2 msk tomatpuré
  • 1/2 tärning fiskbuljong
  • salt
  • ev peppar
  • Instruktioner

    Skiva purjolöken och fräs den i margarinet i en kastrull, utan att den tar färg. Blanda i 2 msk tomatpuré och creme fraiche och en halv fiskbuljongtärning. Skiva torsken och lägg den i en smord ugnsform, salta lite. Häll purjoröran ovanpå och ställ in formen i mitten av ugnen, 200 grader i ca 35 minuter. Det är godast med potatis till!

    Liknande recept

    5
    50 min
    4
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben