Rödbets- och zucchinipytt med fårost

Serverar: 4 portioner

Använd säsongens goda grönsaker till en vegetarisk sommarpytt.

Ingredienser

  • 450 g rödbetor
  • 750 g potatis
  • 450 g zucchini
  • 2 msk olivolja
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk hackad dragon
  • 1 msk hackad persilja
  • Tillbehör
  • 150 g fårost
  • 4 äggulor
  • Instruktioner

    1. Skala och skär rödbetor, potatis och zucchini i 1 cm stora tärningar.
    2. Stek rödbetorna i olivolja ca 3 minuter. Tillsätt potatisen och stek ytterligare ca 10 minuter. Blanda zucchinin och stek vidare ca 4 minuter. Salta och tillsätt de hackade örterna.
    3. Lägg upp pytten på tallrikar, smula över fårost och lägg på äggulor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben