Rödbetsbiffar

Serverar: 4-6 portioner

Ingredienser

  • 1 kg rödbetor utan blast
  • 2 kokta potatisar
  • 1 gul lök
  • 2 ägg
  • salt
  • mald svartpeppar
  • 1-2 msk smör
  • Instruktioner

    Skala och riv rödbetorna fint på rivjärn eller i matberedare. Riv potatis och lök. Blanda alltsammans med äggen. Smaksätt med salt och peppar. Stek som biffar på svag värme 8-10 min. på varje sida. Smaksätt Keson med pepparrot och servera till biffarna.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    berwre 28 februari 2008

    Mycket goda rödbetsbiffar. Jag serverade dom med min fetaostöra. Det blev en super god måltid. Det var ganska mycket jobb att steka dom, De ville hela tiden fastna. men till slut blev det alltså en underbar måltid.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben