Rödbetsbiffar med kidneybönor

Serverar: 4 portioner

Nyttiga, läckra, proteinrika och veganska. Så som vi vill ha dom!

Ingredienser

  • 3 rödbetor
  • 2 potatisar eller 75g rotselleri
  • 1 burk kidneybönor
  • 1 liten gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk potatismjöl
  • Örtsalt
  • Nymald svartpeppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    1. Skala och riv rödbetor grovt och potatis/rotselleri fint. Riv lök och blanda alla ingredienser i en matberedare. Smaksätt med örtsalt och lite svartpeppar. Mixa till en jämn blandning och forma till biffar.
    2. Stek dem på medelvärme i olivolja.
    3. Servera med fullkornsjasminris, råris eller potatis och svampstuvning eller på knäckebröd som mellanmål.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    chback 11 oktober 2009

    Ska det vara råa rödbetor? Kicki O

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben