Kasslerpytt med ruccolasallad och kidneybönor

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Smalt, snabbt och smarrigt

Ingredienser

  • 200 g strimlad kassler
  • rapsolja att steka i
  • 1 strimlad rödlök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 1 kartongförpackning kidneybönor
  • 1 ask ruccolasallad
  • 2 dl majskorn
  • 2 hackade tomater
  • finhackad persilja
  • salt
  • peppar
  • (vitvinsvinäger)
  • Instruktioner

    1. Fräs kassler, rödlök och vitlök i några minuter (rödlöken ska bli mjuk) i stekpanna. Vänd ner kidneybönor och majs och rör försiktigt. Låt det "koka" ett litet tag. Tillsätt sedan tomater, ruccola och persilja och rör ihop. Låt tomaterna och ruccolan bli varmt. Smaka av med salt och peppar (och kanske en skvätt vitvinsvinäger för de som gillar en lite mer syrlig smak).
    2. Bon Appétit

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Haw 18 maj 2009

    ok med vinägern, innan dess smakade den inte så mycket. Inget jag kommer att göra igen dock. Men det kändes nyttigt att äta.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben