Couscous med kidneybönor

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Ett enkelt men otroligt gott recept som vem som helst kan njuta av.

Ingredienser

  • 2 dl couscous
  • 380 g kidneybönor
  • 2 morötter
  • 75 g getost
  • 50 g cashewnötter
  • 50 g valnötter
  • Instruktioner

    1. Skär morötterna i skivor som du sedan delar i mindre bitar och ånga dom i en kastrull tills dom är hyfsat mjuka.
    2. Sätt ugnen på ungefär 200 grader och rosta nötterna, skaka om dom lite då och då. 3.Skär getosten i små tärningar.
    3. Koka up 4 dl vatten, ta bort kastrullen från plattan och ha i couscousen.
    4. Blanda alla ingredienserna i en skål, krydda och servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Tips för vegetarianer
    När man väljer att äta helt vegetarisk är det viktigt att man ser till...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben