Rödbetssallad á la Nennes

Serverar: 6-8 portioner

Passar utmärkt till julmaten!

Ingredienser

  • 1 burk inlagda rödbetor (ca 580 g) i fina strimlor
  • 2 syrliga äpplen skalade, urkärnade och fin strimlade
  • ½ dl fint strimlad saltgurka
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl lättvispad grädde
  • 1-3 msk riven färsk pepparrot
  • Salt
  • Mald vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda majonnäs med grädde. Låt rödbetorna rinna av i en sil.
    2. Blanda rödbetorna med pepparrot, äpple och saltgurka. Rör ihop allt med majonnäsblandningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
    3. Om du vill ha en rödare rödbetssallad, kan du blanda i mer rödbetsspad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben