Rödbetssallad á la Nennes
Serverar:
6-8 portioner
Passar utmärkt till julmaten!
Ingredienser
1 burk inlagda rödbetor (ca 580 g) i fina strimlor
2 syrliga äpplen skalade, urkärnade och fin strimlade
½ dl fint strimlad saltgurka
1 dl majonnäs
1 dl lättvispad grädde
1-3 msk riven färsk pepparrot
Salt
Mald vitpeppar
Instruktioner
Blanda majonnäs med grädde. Låt rödbetorna rinna av i en sil.
Blanda rödbetorna med pepparrot, äpple och saltgurka. Rör ihop allt med majonnäsblandningen. Smaka av med salt och vitpeppar.
Om du vill ha en rödare rödbetssallad, kan du blanda i mer rödbetsspad.
Liknande recept
Ananaspaj á la Nennes
6
Legymsallad á la Nennes
5
1
Kebabgryta á la Yngve
4.2
30 min
4
62
Ris à la Malta
4.6
4
4
Rostbiff à la wok
15 min
4
Minivårrullar á la Lena
Blinier á la Lena
4
4
Hummersoppa á la Lena
4
Biff à la Lindström
4.8
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!