Rödkål med granatäpple

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

240 kcal/port

Ingredienser

  • 400 g rödkål
  • 2 dl granatäppeljuice eller tranbärsjuice
  • 1 tsk vinäger
  • salt
  • peppar
  • ½ granatäpple
  • Garnering
  • Kryddgrönt
  • Instruktioner

    1. Strimla rödkålen i en matberedare eller med en osthyvel. 2. Lägg rödkålen, granatäppeljuicen, och vinägern i en tjockbottnad kastrull och sjud tills rödkålen mjuknat, ca 5 minuter. 3. Gröp ur granatäpplet och ta bort alla hinnor. Krydda och blanda ner granatäppelkärnorna. 4. Garnera med en kvist kryddgrönt

    Liknande recept

    5
    1 h 10 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben