Otroligt gott! Den söta vinbärsssmaken var toppen i denna kombination. En klar tillgång för Julbordet i år!
Bo
Josses26 december 2010
Mumsigt, mumsigt var det
heididiane11 december 2011
Hur långt innan kan man göra den i förväg?
GodareMat11 december 2011
Den går bra att frysa och sedan tina och värma upp när den ska serveras, frysningen påverkar inte smak och konsistens.
Aglod24 januari 2013
Riktigt sött blev det , nästan som sylt .
Kanske så det ska användas istället för lingonsylt och gele , men för min del blev det både vitvinsvinäger och salt i också .
GodareMat24 januari 2013
Om den blir för söt tillsätter man bara lite extra ättika. Det är ett tillbehör till kötträtter precis som lingonsylt, äppelmos eller gelé så givetvis ska den ha en viss sötma. Salt har dock inte där att göra, inte heller vinäger.
Otroligt gott! Den söta vinbärsssmaken var toppen i denna kombination. En klar tillgång för Julbordet i år! Bo
Mumsigt, mumsigt var det
Hur långt innan kan man göra den i förväg?
Den går bra att frysa och sedan tina och värma upp när den ska serveras, frysningen påverkar inte smak och konsistens.
Riktigt sött blev det , nästan som sylt . Kanske så det ska användas istället för lingonsylt och gele , men för min del blev det både vitvinsvinäger och salt i också .
Om den blir för söt tillsätter man bara lite extra ättika. Det är ett tillbehör till kötträtter precis som lingonsylt, äppelmos eller gelé så givetvis ska den ha en viss sötma. Salt har dock inte där att göra, inte heller vinäger.