Rödspätta à la Birgitta

Serverar: 2 portioner

Tid: 35 minuter

En enkel men utsökt fiskrätt

Ingredienser

  • 400 gr rödspätta
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 burk champinjoncreme
  • 1 burk svart kaviar (stenbitsrom)
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    Smöra en eldfast form,lägg några spättafilèer. Bred ut ett lager champinjoncreme,salta och lite svartpeppar. Lägg ett nytt lager med spätta och champinjoncreme. Slå över vispgrädde så det täcker,salta och peppra igen. Toppa med den svarta kaviaren.In i ugnen som ska vara på 175 grader. När anrättningen fått lite färg är den klar. Servera med kokt pressad potatis,och ett glas gott vitt vin. Smaklig måltid

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben