Rödspätta med curry och purjolök
Serverar:
2 portioner
Tid:
25 minuter
GI
Ingredienser
1 purjolök
Olivolja
400g rödspättafilé
3 dl ris
Curry
Salt
Peppar
6 dl Vatten
Instruktioner
Dela purjolöken på mitten och skiva den.
Värm 1 msk olivolja i en stekpanna.
Fräs purjolöken och curryn i oljan.
Häll i riset och fräs det hastigt.
Häll i vatten och rör om.
Lägg de frysta spättafiléerna ovanpå riset, salta och dra några varv med pepparkvarnen. Lägg på ett lock.
Minska värmen till minimum och låt vattnet puttra bort.
Servera med ris, en grönsallad och citronklyftor.
Liknande recept
Panang curry med torsk och räkor
4.3
45 min
4
1
Kasslerpaj med purjolök och champinjoner
3.8
50 min
6
1
Fläskkött med kokosmjölk och röd curry
4
45 min
4
2
Kassler med curry och banan
4.6
4-6
1
Rödspätta med heta musslor
4
Curry Kassler
5
45 min
4
4
Ost och skinkpaj med purjolök
4.5
4
9
Levergryta med purjolök och bacon
5
4
2
Höns/kyckling och curry
5
3-4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!