Rödspätta med curry och purjolök

Serverar: 2 portioner

Tid: 25 minuter

GI

Ingredienser

  • 1 purjolök
  • Olivolja
  • 400g rödspättafilé
  • 3 dl ris
  • Curry
  • Salt
  • Peppar
  • 6 dl Vatten
  • Instruktioner

    1. Dela purjolöken på mitten och skiva den.
    2. Värm 1 msk olivolja i en stekpanna.
    3. Fräs purjolöken och curryn i oljan.
    4. Häll i riset och fräs det hastigt.
    5. Häll i vatten och rör om.
    6. Lägg de frysta spättafiléerna ovanpå riset, salta och dra några varv med pepparkvarnen. Lägg på ett lock.
    7. Minska värmen till minimum och låt vattnet puttra bort.
    8. Servera med ris, en grönsallad och citronklyftor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben