Rödspätta med inrullad lax i hummer och krabbsås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

En fiskrätt fär festligare tillfällen.

Ingredienser

  • 1 kg spättafiléer
  • 10-12 skivor rökt lax
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 liten burk crabfich
  • ½ dl hummerfond
  • 1 liten knippa hackad dill
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg upp spättafiléerna på hushållspapper, lägg en skiva lax på och rulla ihop. Ställ eller lägg filéerna i en ungssäker form. Finhacka crabfichen och blanda med grädden, hummerfonden, dillen, salt och peppar. Slå sedan detta över fisken ställ in i ugnen och grädda i 200 grader i 20 minuter.
    2. Servera med kokt potatis och grönsallad med gurka och citron.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben