Rödspätta med löjromshollandais

Serverar: 3-4 portioner

God fiskrätt

Ingredienser

  • 5 rödspättafiléer
  • champinjoner , finhackade
  • 1 dl vatten
  • 1 1/2 dl vitt vin
  • knappt 1/2 fiskbuljongtärning
  • mkt dill
  • 1 dessertsked purjolök
  • basilikablad ca 6 st
  • dragon
  • Instruktioner

    1. Låt lagen koka ihop. Sila. Salta fisken, lägg på champinjonerna och vik ihop. Sjud i spadet 8 - 10 min.
    2. Servera med hollandais smaksatt med 1 msk från fiskfonden, löjrom, cayennepeppar och salt. Pressad potatis och spenat samt lite rostade pinjenötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben