Rödspätta med löjromshollandais
Serverar:
3-4 portioner
God fiskrätt
Ingredienser
5 rödspättafiléer
champinjoner , finhackade
1 dl vatten
1 1/2 dl vitt vin
knappt 1/2 fiskbuljongtärning
mkt dill
1 dessertsked purjolök
basilikablad ca 6 st
dragon
Instruktioner
Låt lagen koka ihop. Sila. Salta fisken, lägg på champinjonerna och vik ihop. Sjud i spadet 8 - 10 min.
Servera med hollandais smaksatt med 1 msk från fiskfonden, löjrom, cayennepeppar och salt. Pressad potatis och spenat samt lite rostade pinjenötter.
Liknande recept
Rödspätta med heta musslor
4
Kokt rödspätta med gräslökssås och lyxmos
4.5
4
2
Panerad rödspätta
4
Kryddig Rödspätta
20 min
5
Stekt rödspätta med rödlökschutney
5
40 min
4
1
Rödspätta med smak från Indien
4
4
Gratäng med rödspätta och räkor
4.8
4-6
4
Dill och tomatgratinerad rödspätta
5
2-3
Fish'n'chips med rödspätta
4
30 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!