Ingredienser
16 skinnfria rödspättafiléer, 600-700 g
300 g färska räkor
2 morötter, går också bra med 1 gul lök
3 schalottenlökar
1 dl torrt vitt vin
2 msk vitvinsvinäger
½ msk tomatpuré
½ hönsbuljongtärning
½ msk paprikarelish
2 dl vispgrädde
15 g smör
Salt
Nymalen vitpeppar
15-20 sockerärter
2 msk citronolivolja
Det blev gott till slut, men receptet är urdåligt! 1: För att göra såsen är det räkskalen, som skall koka med, inte räkorna! 2: Fisken skall saltas och peppras innan den "kokas" under plast. 3: Jag förstår inte vitsen med plasthöljet. Efter 15 minuter såg fisken ut som sushi. Jag tog bort plasten och ökade värmen till 150 grader varmluft. 4: Skriv om receptet så det blir användbart. Tänk på att de flesta vill ha exakta råd!!