Rökt kalkonbröst med färskost fyllning

Serverar: 4 portioner

Trevligt som en lätt lunch eller på buffébordet.

Ingredienser

  • 8 skivor rökt kalkonbröst
  • 1 äpple
  • 25 g valnötskärnor
  • 250 g cottage cheese, KESO naturell
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • Sallad
  • 1 avokado, urkärnad och tärnad
  • 1 mango, urkärnad och tärnad
  • Bladsallad
  • Ingefärsdressing
  • 1 dl olja
  • 1 1/2 msk vinäger
  • 1 msk honung
  • 1 tsk finriven färsk ingefära
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Skala, kärna ur och tärna äpplet. Grovhacka valnötterna. Blanda äpple, valnötter, cottage cheese och ingefära. Lägg ut kalkonskivorna och fördela fyllningen, rulla eller vik ihop. Servera med en sallad gjord på skalad avokado och mango samt bladsallad. Vispa ihop dressingen och ringla den över salladen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben